Film fredag - One Day

Ettersom jeg er utrolig glad i se på filmer, og fredag er dagen da jeg pleier å se på hvertfall en, så bestemte jeg meg for å begynne med noe nytt her på bloggen. Nemlig Film fredag! Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Så om du skal se film i helga, kan du muligens finne en du vil se her på bloggen. Fortell meg gjerne om dere likte noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Første anbefaling er om en film som heter One Day. Filmen er et romantisk drama som kom ut i fjor, og er basert på en bok ved samme navn skrevet av David Nicholls. Den handler om Dexter og Emma, som tilbringer natta sammen etter å ha blitt ferdig på college. De to utvikler et nært vennskap, og de neste tjue årene ser vi hvor de er i livet på akkurat den samme dagen. Noen ganger er de sammen på denne dagen, andre ganger ikke.

Jeg så denne filmen nylig, og elsket den! Den er så rørende, så fin, så trist, så fantastisk. Jeg begynte å gråte ikke bare en, men opptil flere ganger i løpet av filmen. Man blir virkelig investert i forholdet deres. Pluss at kjemien mellom skuespillerene Anne Hathaway og Jim Sturgess er til å ta og føle på, de gjør en kjempejobb med å få fram følelsene. Morsomt er det også å se hvordan verden forandrer seg på tjue år, bl.a. på moten og teknologien. Anbefaler denne på det sterkeste til enhver jente!

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

Fanny

13.04.2012 kl.18:24

sv: Tack så mycket!

Pernille

23.04.2012 kl.21:29

filmen er nydelig, men boka er helt fantastisk. Anbefaler på det sterkeste å lese den :)

stjernecamilla

23.04.2012 kl.22:13

Pernille: Da skal jeg huske på det til sommerferien :)

Skriv en ny kommentar

hits