Film fredag - The King's Speech

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan du muligens finne en du vil se her på bloggen. Fortell meg gjerne om dere likte noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Tidligere i kveld så jeg The King's Speech med faren min, og tenkte den var perfekt å anbefale dere til dagens Film fredag. Den handler om den britiske tronarvingen Albert, som motvillig oppsøker en talepedagog for å bli kvitt stammingen sin. Talepedagogen, Lionel Louge bruker ukonvensjonelle metoder for å hjelpe Albert, og de to utvikler etterhvert et sterkt bånd. Denne kom ut for to år siden, i 2010. I hovedrollen er den talentfulle Colin Firth, med Helena Bonham Carter og Geoffrey Rush.

Denne filmen var sjarmerende og hadde utrolig vakre bilder. Treffende replikker, god historie og flinke skuespillere gjør denne til en film du burde se. Jeg absolutt elsker filmer som viser livet før i tida!Follow on Bloglovin

2 kommentarer

camilla

28.04.2012 kl.00:51

den virker bra! :)

Regine

28.04.2012 kl.17:49

Å, den filmen er bare kjempebra - eg var redd den skulle være kjedelig då eg leigde den, men den er virkelig bra!! :)

Skriv en ny kommentar

hits