Film fredag - The Art of Getting By

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om liker eller har sett noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Denne gangen har jeg valgt å anbefale en film som heter The Art of Getting By med Freddie Highmore og Emma Roberts i hovedrollene. Den kom ut i 2011, og er et romantisk drama som handler om den dystre tenåringen George. Han flyter gjennom livet uten noen som helst lyst til å verken gjøre hjemmelekser eller følge drømmen sin om å bli maler. Når han ved en tilfeldighet blir venn med den populære jenta Sally, får han endelig lyst til å gjøre noe med livet sitt. Vennskapet deres snur ikke bare livet hans på hodet, men også Sallys.

Jeg satte på denne filmen etter en litt tøff dag på skolen, og snakk om å plassere et smil på munnen min. Den er virkelig oppløftende og inspirerende. Pluss at jeg elsker hvordan soundtracket komplimenterer filmens indiefølelse. For meg så er soundtracket alltid viktig på en film, fordi det får meg til å elske filmen tusen ganger mer. Mange tenåringsdramaer pleier ikke alltid å føle så virkelighetstro som denne, og det synes jeg Eddie Highmore skal få ta æren for. Han er perfekt i rollen som George! Personlig så kjenner jeg meg på en måte litt igjen, fordi den handler om å ikke helt vite hva man skal med livet og om å finne den ene tingen som får deg til å virkelig leve, og ikke bare eksistere. Håper du liker denne like mye som meg!

Follow on Bloglovin

Én kommentar

camilla

05.05.2012 kl.00:19

Åh, tusen takk for tips! Dette virker som en film jeg kan like :)

Skriv en ny kommentar

hits