Film fredag - This Means War

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om liker eller har sett noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Nylig så jeg på en romantisk komedie kalt This Means War. Den kom ut i 2012 og handler om to spioner, altså bestevennene Tuck og FDR, begge forelsket i den samme jenta. De to gjør alt for å sabotere for hverandre, bare for å vinne hjertet til den vakre Lauren. I hovedrollene er de flinke skuespillerne Chris Pine, Tom Hardy og Reese Witherspoon.

Denne filmen har omtrent alt: romantikk, komedie, action og utrolig pene skuespillere. Tom Hardy og Chris Pine er egentlig grunn nok til å se filmen. Ahh, så kjekke! Uansett så er denne filmen å anbefale, fordi den er så søt og morsom. Dessuten så viser den en helt ny vri på de vanlige spionhistoriene, hvor det nå er to spioner som prøver å få samme jente, men som også viser at de også er som vanlige mennesker.

Follow on Bloglovin

Én kommentar

Fanny

13.05.2012 kl.14:26

sv: Tack så mycket!

Skriv en ny kommentar

hits