Film fredag - Super 8

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om liker eller har sett noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Super 8 er en thriller fra 2011 med Joel Courtney og Elle Fanning i hovedrollene. Handlingen er lagt til sommeren 1979, og handler om en gjeng ungdommer som vitner en togulykke. Flere uforklarlige hendelser i kjølvannet av togulykken får ungdommene til å tvile på om det virkelig bare er en ulykke. De setter livene sine i fare når de bestemmer seg for å komme til bunns i mysteriet.

Fantastisk film! Alt jeg har å si, nesten. Den er spennende, skummel (ihvertfall for meg), søt og morsom. Jeg elsker hvordan den er filmet, direktøren J.J. Abrams bør vel få æren for det pluss historien, som er veldig veltenkt. Se den, du vil ikke angre!

Det kommer flere oppdateringer til mandag, for da er jeg ferdig med skriftlig eksamen!Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Maiken Bull

20.05.2012 kl.14:29

Fint med filmtips, jeg trenger det. :)

/ husker ikke om jeg har svart deg, men jeg vet ikke hvordan kamera det er faktisk. fikk det nettopp og tok bare bilde før jeg dro til Swansea igjen så jeg husker ikke. men det ligner litt på et annet jeg har som er et Agfa :)

stjernecamilla

20.05.2012 kl.15:14

Maiken Bull: Da så! Takk for svar :)

Skriv en ny kommentar

hits