Film fredag - Catch & Release

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om liker eller har sett noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

Valgte å anbefale dere min ultimate feel good film i dag, fordi sommervarmen har slått inn og denne minner meg om sommeren. Dere vet den filmen som dere har sett så mange ganger at dere kan skremmende mange av replikkene i filmen? Den som dere har sett på så mange ganger at det er hakk i DVD-en? Den dere elsker av hele deres hjerte? Denne filmen er den typen film for meg.

Filmen heter Catch & Release og ble utgitt i 2006. Den er en romantisk komedie og handler om Gray, som må gå videre med livet etter at forloveden hennes døde i en tragisk ulykke. Ved noen tilfeldigheter kommer hun over en stor hemmelighet om forloveden, og finner ut at hun ikke virkelig har kjent ham. Hun finner trøst og støtte i forlovedens bestevenner, og sammen blir de bedre kjent med både hverandre og den avdøde forloveden.

 Jeg elsker, elsker denne filmen! Får alltid en god følelse etter å ha sett den, delvis fordi jeg har noen minner knyttet til den, men mest fordi den er så hjertevarmende og herlig. Den vakre Jennifer Garner spiller i hovedrollen. I tillegg så er soundtracket til filmen utrolig bra, får så sommerstemning av det. Håper dere liker filmen like mye som meg!


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits