Film fredag - The Help

Hver fredag vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om liker eller har sett noen av filmene jeg har anbefalt. Sounds good?

The Help heter filmen jeg har valgt å anbefale dere i kveld! Denne dramafilmen, som kom ut i fjor, handler om en vordende skribent, kalt Skeeter. Handlingen er lagt til en småby i Mississippi på 60-tallet, under borgerrettighetsbevegelsen. Skeeter er hjemme igjen etter noen år i college, og bestemmer seg for å intervjue og skrive en bok om de svarte hushjelpenes vanskeligheter både på arbeidsplassen og ellers i samfunnet. Men hushjelpene hun intervjuer og Skeeter selv må være forsiktige, ettersom loven og resten av småbyen er imot hva de gjør.

Jeg så på denne filmen i går, og elsket den umiddelbart! En utrolig hjertevarmende og til dels morsom historie om den vanskelige hverdagen til en 60-talls-hushjelp, sett fra både "de svarte" og "de hvites" synspunkt. Anbefaler deg å se denne filmen på det sterkeste! Du vil le, gråte og kjenne hjertet varme seg litt i disse uvanlig kalde juni-dagene. Enjoy!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Melissa Salabanzi

06.06.2012 kl.22:36

aaah, fantastisk film!!! treffer alle følelsesaspekter i meg :)

JDIY - En kreativ blogg

14.06.2012 kl.09:25

Elsker både filmen og boka<3

Skriv en ny kommentar

hits