Film Fredag - The Host

Noen fredager vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner noe for deg her på bloggen.

Dagens film er en jeg har venta på i flere måneder. Basert på boka The Host (skrevet av Stephenie Meyer) tar filmen oss inn i en nær fremtid hvor planeten Jorden har blitt tatt over av fredelige romvesener, kalt "Souls", som tar bolig i menneskenes kropp. I hovedrollen er Melanie, som sammen med en liten gruppe gjenværende mennesker kjemper en desperat kamp for å stå imot vesnene, samt redde seg selv og de hun elsker.

Jeg leste boka for to-tre år siden og falt pladask for historien, så da jeg hørte at det skulle bli laget film av boka ble jeg mildt sagt hysterisk. I går fikk jeg endelig sett den på kino, og uheldigvis ble ikke mine skyhøye forventninger møtt, selv om det er noe jeg skulle ha visst på forhånd. Savnet en del øyeblikk fra boka og det var vel det som ødela mest. For dere som ikke har lest boka: hurra! En jeg så filmen med som ikke hadde lest boka likte den kjempegodt, så jeg anbefaler den til dere likevel. Og hey, om jeg ikke klarer å overbevise deg, så tror jeg disse kjøttbitene gjør det.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits