Concert-virgin


Myk gitarspilling fra radioen strømmer inn i det bankende hodet mitt og visker bort alle fysiske påkjenninger fra 4 lange timer av bare rett opp og ned. Tusenvis av lys blinker til meg fra en by jeg ikke vet navnet på. Jeg føler meg fantastisk, enda klokka snart er 12 og jeg skal tidlig på skolen i morgen. Euforien etter å ha mistet konsert-jomfrudommen (aka. se min første konsert) sitter fortsatt igjen, og jeg vet at jeg er hekta. Fra nå av er konserter livet mitt. 


Gleden begynte tidlig da oppvarmingsbandet Kassidy gikk på scenen, som for meg gikk fra å være et ukjent band til superstjerner i klasse med U2 på ett vers. Skal ikke mer til enn fire langhåra fyrer med gitarer for å få meg gira, og når de i tillegg kan synge og spille, da er jeg i himmelen. Har hatt sangen deres "Oh My God" på hjernen siden Lana del Gøy-tåka lettet. 

Men for en Lana-tåke det var! Da sceneteppet falt og hun kom ut på scenen var egentlig det beste øyeblikket av dem alle, ikke fordi jeg etter flere timers venting endelig fikk sett det jeg kom dit for, men fordi jeg endelig skjønte at dette utrolige mennesket faktisk var ekte. Stemningen (og varmen) på gulvet var til å ta og føle på, og bedre ble det da de første tonene av Blue Jeans kom, etterfulgt av Born To Die.Følelsen av å synge denne "sammen" med Lana del Rey, som jeg hadde gjort så mange ganger før, men denne gangen live, var helt ubeskrivelig. Aldri hadde jeg trodd at jeg kom til å få gjøre det, spesielt ikke første gangen jeg hørte den for rundt 467 dager siden. Så begynte jeg å tenke på hvor mye som hadde forandret seg i den positive retningen siden den gangen, og jeg begynte nesten å grine av lykke fordi hun symboliserte den forandringen.

  

(Instagram @camillalexandra)

Andre høydepunkter var sangene Cola, American, Summertime Sadness, Video Games, Ride, Gods & Monsters, Million Dollar Man, Burning Desire, National Anthem (ja, alle de) og Without You spesielt, hvor hun hadde meg på "Hello (hello)." Okei, hun hadde alltid hatt meg. Var du på Lana-konserten?

Follow on Bloglovin

Én kommentar

marenviks

12.04.2013 kl.21:23

<3

Skriv en ny kommentar

hits