Lightworks 2.0

Jeg ba dere om å gjette hva det nyeste fotoprosjektet mitt var, og noen av dere var ikke så langt unna svaret, som er lystegninger. Altså, fotografi på gresk betyr lys(=foto) og å tegne (=grafi), som ja, grovt sett blir til lystegninger. Jeg vil nærmere bestemt holde på med en kombinasjon av lystegninger og landskap, noe a.la det under. 

Ble inspirert til å begynne med prosjektet av denne nettsiden, kalt Lightmark, som har de mest fantastiske bilder du kan tenke deg. Dette har de holdt på med i flere år, så de er mestere innenfor dette feltet rett og slett. Bildene over er kun et lite utvalg, for å si det sånn. 

Dette er fra tirsdag i forrige uke, mitt andre forsøk. Holder på å lære meg teknikken og hva jeg skal gjøre når osv, siden det er den største utfordringen for øyeblikket. I tillegg så er jeg alene, så det blir litt vanskeligere, men jeg skal klare det. Er spent på å se hva resultatet blir til slutt, siden jeg ikke vet om jeg vil få til det jeg ser for meg. Skal legge ut resultatet om to uker, så stay tuned. 

Follow on Bloglovin

Én kommentar

Marita Solheim

17.04.2013 kl.21:28

Fantastisk blogg du har :-)

Skriv en ny kommentar

hits