Film Fredag - The Great Gatsby

Noen fredager vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga kan det jo hende at du finner noe for deg her på bloggen.

Nyinnspillingen av F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby tar deg tilbake til "The Roaring Twenties" i New York, en tid preget av synkende moral, glitrende jazz, storsmuglere og aksjer som skyter til himmels. Her blir vi kjent med forfatterspiren Nick Carraway, som flytter inn i et nytt hus nesten vegg i vegg med det enorme slottet til den mystiske Jay Gatsby. Gatsby holder enorme og spektakulære fester hver helg og har enorme mengder med penger, men ingen vet hvem han egentlig er eller hvor han virkelig kommer fra.  

Enda en film basert på en bok, jeg vet. Men jeg leste boka nå i helga og måtte se filmen, for F. Scott Fitzgeralds mesterverk er virkelig noe for seg selv. Jeg visste på forhånd at soundtracket var fantastisk, for det inneholdt store navn som Beyoncé, Florence + the Machine, Lana del Rey, Gotye, will.I.am og mange fler. Og dessuten så er Leonardo DiCaprio med, da vet man nesten med sikkerhet at det er en kvalitetsfilm. Filmen møtte forventingene som boka hadde gitt meg, og det vil jeg si er et godt tegn. Sjekk den ut!

Hadde problemer med dataen på fredag, derfor kommer dette innlegget nå.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits