Blogg

Endelig nytt design

Nå har jeg sittet i flere timer og jobbet med designet, og endelig sier jeg meg fornøyd. Det gamle (som du ser ovenfor her) hadde holdt ut i et halvt år, men det var på tide med en forandring. Det nye (under) er akkurat slik jeg liker det: lyst og kult med noen freshe farger. Og fonten - jeg elsker fonten!

 Om det er noe ved designet mitt som er rart hos deg, eller om det er noe som jeg burde forandre på så fortell, fortell! 

(20)12

Dette er fortsettelsen på min oppsummering av året som har gått, del 1 finner du her.


Juli var jeg for det meste på jobb i Stavern, og ellers bare nøt at det var sommerferie. På slutten av måneden dro jeg på hyttetur ved vannet sammen med bestevennen min og bare slappet av.

August tok jeg mine første portrettbilder av andre, og ble superfornøyd. Jeg begynte også på videregående den måneden, på Medie-linja. I tillegg dro familien min og jeg på en weekend-tur til Venezia.


September var ikke av den begivenhetsfulle sorten. Jeg var på skolen, fikk meg nye venner og gjorde generelt kun Media-ting.


Oktober var da jeg tok mot til meg og klipte håret mitt skulderlangt. Jeg hadde sagt at jeg skulle gjøre det i hvertfall ett år, og jeg angrer ikke at jeg gjorde det!


November gikk for det meste til skole og det som hører til.


Desember ble brukt til julegaveshopping, pepperkakebaking og det som hører til. Fikk fine gaver på julaften, har vært i familieselskaper og kost meg glugg i hjel.

Hvordan har deres 2012 vært?

Nyttårsoppdatering

Godt nyttår, folkens! 2013 kommer til å bli flott, jeg føler det på meg. 

20(12)

Januar (og 2012) startet med ett pang sammen med jentegjengen. Jeg startet denne bloggen og feiret 16-årsdagen min med søte jenter.

Februar ble brukt til jentekvelder, turer ut med kameraet og prøveeksamen, i tillegg til den obligatoriske ekstasen over å være ferdig med prøveeksamen. 

Mars var måneden da vårens ankomst gjorde meg om til en kreativ duracell-kanin, og tok masse bilder.


April og påskeferien da jeg og familien dro til Barcelona for et par dager. Der ble dagene brukt på sightseeing, lesing av The Hunger Games i det rosa hotellrommet vårt og hutring i det litt for kalde været. I tillegg dro jeg på hyttetur og fototurer. Her på bloggen begynte jeg med Music Monday og Film Fredag.


Mai var fin og varm, kanskje den fineste og varmeste måneden av dem alle. Jeg hadde masse fri fra skolen pga eksamen og brukte dagene på å bli brun og blid.


Juni markerte begynnelsen på slutten av mine ungdomsskoleår med skoleavslutning og utallige klasseturer. Jeg tok dip-dye på håret mitt og var på jentekvelder. I tillegg fikk jeg sommerjobb. 

Resten av 2012 kommer neste år. Pun intended. 

Onwards

Dette er da mitt offisielle jeg-er-lei-meg-for-dårlige-innlegg-i-det-siste-innlegg. Til meg selv. Ærlig talt, jeg er vel ikke den eneste som synes det blir kjedelig når man kun kommer med unnskyld-for-lite-blogging-innlegg? No offense, bloggpeople.

Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg prøvd å fortsette med Music Monday, noe jeg kommer til å prøve å fortsette med. Etter at jeg begynte på videregående har jeg prioritert blogg og foto litt mindre. Ja, det skjer vel kanskje når man konstant glemmer minnekortet i skolepcen, som ligger på skolen. Så fort jeg kommer i noen slags form for rutiner skal jeg brøyte vei for bloggen. I promise! Vil nok legge ut noen skoleoppgaver også, siden jeg har begynt på medialinja og driver med mye kuult. På en måte.

Hyttetur


I morgen tar jeg endelig (mini)ferie fra jobben! Skal på "hytta" til venninna mi i Saltnes og være der helt til torsdag. Det skal bli deilig! Uansett, dere får ikke høre noe fra meg til jeg kommer hjem igjen. Så goood... uke!

A&E

IMG_4772

IMG_4797

Liten oppdatering fra meg, siden det faktisk er noen på bloggen hver dag(?!). Jeg har (endelig) fått meg sommerjobb, så tviler på at det blir så veldig mange blogginnlegg i løpet av sommeren, men skal gjøre mitt beste. Mest sannsynlig fortsetter jeg med Music Monday også får jeg se om jeg får til noe mer. Uansett, er det noe dere vil ha på bloggen, så er det bare å rope ut. Den lever på grunn av dere søte lesere! 

PS: Jeg begynner å bli ganske aktiv på Instagram, følg meg gjerne: @camillalexandra ♥

Time Go

Time Go - Caught A Ghost (min nåværende besettelse)

Måtte ta en ukes pause fordi internettet var, vel, fraværende her hjemme. Alt er ordnet nå, men må tilpasse meg litt pc-bytte og NULL PHOTOSHOP!!! Har installert Gimp, så får se om jeg skjønner det.

Untitled

Truth be told, jeg har null retning i livet akkurat nå, og for en som trenger det, så er ikke det så bra. Derfor mener jeg at jeg skal forlenge bloggpausen. Føler jeg trenger å få orden på livet mitt før jeg slenger småbiter av den ut på nettet. Høres vel rett og rimelig ut det? Så vi snakkes når vi snakkes, da!

Good shoes take you to good places

Før:

Nå:

For ett år siden kjøpte jeg disse skoene billig på H&M, og de øverste bildene tok jeg da de ennå var nye. Mye har skjedd med både skoene og livet mitt siden den gang, og jeg skal si deg at tida går fort! Husker godt at jeg dro på overnatting med klassen en uke etter å ha kjøpt skoene, og siden det var så vått og sølete klarte jeg å skitne til skoene ganske mye. Angret veldig på å ikke ha tatt med støvler, men det ble til gode minner for det.

Som overskriften sier: good shoes take you to good places. Og disse skoene har vært på beina mine så lenge været har vært varmt og anledningen har vært passende. De ble med meg til New York i fjor sommer, Polen-tur med trinnet i fjor høst, klassetur til golfbanen og mange andre steder. Dette er skoene jeg kan gå i timesvis med uten å få gnagsår eller annet vondt fordi de er så behagelige. Dette er skoene som uheldigvis har fått hull og ikke er like fine lenger. Dette er skoene jeg mest sannsynligvis kommer til å bruke til de faller fra hverandre. For så glad er jeg i disse billigskoene kjøpt på H&M for ett år siden.


Doing the UnstuckDet var kjempdeilig å slikke sol på fjellet, høre på musikk som forsterker sommerfølelsen og avkjøle seg i det iskalde vannet. Når det er varmt nok til å bade i Farris, ja, da er det virkelig sommer! Var der i hele går med fantastiske mennesker, og koste meg virkelig. Denne sommeren kommer til bli bra, jeg kjenner det på meg!

Beautiful day

Ting som har gjort denne dagen bra:♥ Kjenne lukta av liljekonvaler på kjøkkenet.

♥ Ligge i skyggen på en deilig hammock.

♥ Spise saftige appelsiner i varmen.

It's a beautiful day. The sky falls and you feel like it's a beautiful day. Don't let it get away.

Tenker jeg legger ut flere bilder fra dagen i dag, en mañana. Altså i morgen. Hvordan har deres dag vært?

Barcelona

Jeg kom på at jeg ikke har fortalt så mye om turen til Barcelona i påskeferien, så tenkte det var på tide! Here it goes:Satt en del timer på den lille balkongen vår og leste "The Hunger Games". Ååh, som jeg savner det!Gikk selv og tuslet nede på hovedgata La Rambla, som hadde mange koselige boder, butikker og restauranter.

Våknet opp til strålende sol.

Sov i verdens mykeste seng på verdens mest sjarmerende hotellrom. Det var HELT ROSA!Kjørte langs havet og i koselige gater.Besøkte La Sagrada Familia, som er så enestående og fantastisk at det ikke er mulig. Og som ennå ikke er ferdig.

Kjørte turistbuss opp til det olympiske stadionet og angrer på at vi ikke gikk av der for å se den fantastiske utsikten over Barcelona.


Anbefaler dere å dra til Barcelona på sommeren, for da kan du ligge på stranda og gå rundt i byen uten å fryse hele tida. Som vi gjorde.

Feel Lucky

I det siste har jeg brukt til tider litt for lite og litt for mye tid i senga. For meg finnes det ingenting bedre enn å sove lenge på lørdager og søndager.

I tillegg merker jeg at det nå er siste innspurten til sommerferien, siden vi har to-tre prøver, framføringer og innleveringer hver uke. Og da tar skolen praktisk talt over livet mitt, så nå må jeg fortsette med å skrive framføring. Ha en god dag videre, folkens, og nyt været! ♥ Det er bare 8 uker igjen til sommerferie ♥

So good

I dag har jeg vel ikke gjort annet enn å skrive en framføring. Det er så mye som skjer på skolen nå for tiden så jeg må bare henge i! Innlegget om hvordan jeg tar vannbilder kommer i morgen, i tillegg til noe nytt jeg skal begynne med her på bloggen. Sier ikke mer enn det, så stay tuned!

Meanwhile, in a happy place

I løpet av påskeferien har jeg..

Vært på koselig jentekveld. Vi slukket alle lysene siden det var Earth Hour og spilte Alias.

Dratt på hyttetur med..

Min herlige bestevenn.Vi tok mange turer ut i skog og mark. Var så utrolig deilig å bare slappe av uten verken elektrisitet og internett. Utallige runder med kortspill ble spilt under stearinlys og en del latterkuler kom rullende innom den lille hytta der. Følte meg ganske lykkelig akkurat da.

Senere kommer det bilder fra Barcelona-turen jeg akkurat har kommet hjem fra!

The Hunger Games


Fantastisk historie, fantastiske skuespillere, fantastisk soundtrack, hele filmen var rett og slett bare helt fantastisk. Den var veldig sterk å se på. Jeg skal lese bøkene når jeg får tid (i påskeferien (mens jeg er i Barcelona)). Gleder meg!


Også har jeg fått en bitteliten crush på han her da, Josh Hutcherson..

 

Har du sett på The Hunger Games, eller lest bøkene?

Avalanche city

Fra gårsdagen da solsteiken gjorde dagen min ti ganger bedre. Ærlig talt, så gjør den det samme i dag også. VÅR!

Ønsker til blogginnlegg


Siden jeg nå har begynt å få noen lesere, så lurer jeg på om det er noe dere savner på bloggen? Er det noe jeg skal gjøre annerledes eller er det noe dere vil at jeg skal lage et blogginnlegg om? Det kan være mer bilder, tekst, musikk, hva som helst! Bare kom med forslag, så skal jeg se hva jeg får til.

Kony 2012

 

Om du ikke har sett denne enda, så anbefaler jeg deg å gjøre det. Sett av en halvtime av ditt liv til å høre på hva barn og ungdom i over 20 år har måttet leve med. Spre denne videoen videre, slik at flere får høre om grusomhetene som skjer i bl.a. Uganda. Make Kony famous!

I''ll be waiting in the daylight

IMG_9492 

IMG_9556

IMG_9703

Daylight - Run Kid Run

Dagen i dag har vært så fantastisk! Sola har lyst opp både dagen og humøret mitt, leksene jeg må gjøre er på et minimum, og endelig -endelig- har jeg skjønt hvordan håret mitt blir akkurat så bølgete jeg vil ha det. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med How I Met Your Mother og Gossip Girl. Livet er herlig♥

Tonight was the night

1322021-12-1330207108177 1442653-11-1330205581670

Bildene er tatt fra Elise og Tonjes blogger. 

 

Jeg har virkelig storkost meg i kveld med noen fantastisk søte jenter som fjernet a-en i asosiale meg for noen timer.

Om bare hver kveld var slik! 

You are my secret birthday wish

I dag ble jeg 16 år gammel. Det blir 5840 dager fylt med latter og tårer, venner som har kommet og venner som har gått, forelskelser som har gjort meg svakere og personer som har gjort meg sterkere.

      

Bursdager er den ene dagen jeg alltid våkner opp med en god følelse i magen, selv når jeg må stå opp før sola og teknisk sett går i søvne. I tillegg så tar folk på seg den herligste sida si, og jeg ender opp med å føle meg så heldig for å ha slike fantastiske mennesker i livet mitt. Bursdager altså..

Let it snow

I går kom endelig snøen og la seg. En måned for seint, men bedre sent enn aldri.. Eller hva?

IMG_8738

IMG_8701

IMG_8737

 Ved skumring var himmelen så rosa og fin at jeg bare måtte ta bilde!

IMG_8707

IMG_8708

Er det snø hos deg? 

 

I typed your name in google and found MY BLOG

Follow my blog with Bloglovin

IMG_7277

 

Jeg har lenge tenkt på å starte og blogge igjen, og i dag var jeg så inspirert og glad at jeg tenkte: i dag er dagen! Det å blogge er noe som "tvinger" meg til å ta bilder og skrive, og det trenger jeg nesten om jeg skal bli noe annet enn (skole)benkesliter.

 

Her vil jeg skrive om min hverdag, mine tanker og drømmer, ting som inspirerer meg og alt annnet som finnes mellom stjernene. Så forhåpentligvis vil du følge meg her selv når jeg blinker, men mest når jeg skinner.

hits