januar 2012

It's okay not to be perfect

Følelsen av å holde tilbake tårene, vente til jeg er alene.

Til ingen kan se meg lenger, til jeg slipper å fortelle hvorfor smerten er for stor til å holdes inne. Hvorfor gjør jeg det?

Jeg er ikke perfekt. Ingen er perfekte. Så hvorfor gir jeg meg selv så mye usikkerhet og smerte ved å i det hele tatt prøve?

At klærne og håret og sminken skal være perfekt, at karakterene mine skal være perfekte, at livet mitt skal være perfekt basert på hvordan jeg ser meg selv i forhold til andre og deres syn på hva som er perfekt.

 

Det blir som å plassere en katt blant en hundeflokk og be den om å bli en hund. 

Muligheten finnes bare ikke. Akkurat som at perfekte mennesker ikke finnes. 

Follow on Bloglovin

Love is blindness

...fordi ord alene ikke kan beskrive hva jeg føler akkurat nå.

Follow on Bloglovin

I desire the things which will destroy me in the end

Hun tenkte på han med henne igjen, kjente hvordan magen velkjent knøt seg sammen. Som å spise en sitron. Så surt, men likevel så deilig.


 

Enda en av disse regelmessige sjekkene hennes. Sjekket om hun fortsatt gjemte tårene bak smilet hun så tappert satte opp. Så om det å tenke på dem fortsatt fikk henne til å hive etter pusten. Som å stirre på lyset, og så lukke øynene for å se om lyset fortsatt har en effekt på deg. Se om du fortsatt kan se de fargerike lysene danse bak øyelokkene. Hun kunne fortsatt se lysene.

Åh, som hun skulle ønske de snart forsvant. Men likevel ble.

Follow on Bloglovin

Letar efter nått at säga som kan ändra allt

Noe til å døyve onsdagssorgen min med..

Follow on Bloglovin

You are my secret birthday wish

I dag ble jeg 16 år gammel. Det blir 5840 dager fylt med latter og tårer, venner som har kommet og venner som har gått, forelskelser som har gjort meg svakere og personer som har gjort meg sterkere.

      

Bursdager er den ene dagen jeg alltid våkner opp med en god følelse i magen, selv når jeg må stå opp før sola og teknisk sett går i søvne. I tillegg så tar folk på seg den herligste sida si, og jeg ender opp med å føle meg så heldig for å ha slike fantastiske mennesker i livet mitt. Bursdager altså..

Follow on Bloglovin

People are lonely because they build walls instead of bridges

Tenk at en runde rundt sola kan gå så fort. At 356 dreininger rundt oss selv kan gå så ubemerket. For hver dreining har jeg lært litt mer om meg selv, om menneskene rundt meg, om verden. Følelsen av forandring setter seg fast i meg. I virkeligheten forandrer ingenting seg. Ingenting, bortsett fra oss.

IMG_6885

 

Jeg har gått rundt med et syn om at ingenting er slik du tror, et syn jeg overbeviste meg selv om at var sant for så mange år siden. Veggen jeg satte opp skulle beskytte meg. Den skulle beskytte meg fra all smerten jeg ville fått om den ikke hadde vært der. Bak den stod jeg, og tenkte naivt på all dritten jeg slapp. Etter en lang stund hørte jeg latteren fra andre siden og skjønte gradvis at alt jeg gjorde var å stenge gode ting ute av livet mitt.

 

Den var som Berlinmuren. Den var ikke nødvendig.

Follow on Bloglovin

Little things console us because little things afflict us

Som jeg savner å snakke med deg.. Eller å se deg smile bare fordi jeg sa noe dumt.

Du var solid, bare fordi jeg var vinglete. Du lyttet, bare fordi jeg snakket. Du var der jeg trengte deg, bare fordi jeg trengte deg.

 

Når jeg tenker tilbake så var alt litt bedre.

Sola var litt sterkere. Smilene var litt bredere. Sorgene var litt mindre.

Verden var litt mildere.

 IMG_6383

Follow on Bloglovin

Let it snow

I går kom endelig snøen og la seg. En måned for seint, men bedre sent enn aldri.. Eller hva?

IMG_8738

IMG_8701

IMG_8737

 Ved skumring var himmelen så rosa og fin at jeg bare måtte ta bilde!

IMG_8707

IMG_8708

Er det snø hos deg? 

 

Follow on Bloglovin

I typed your name in google and found MY BLOG

Follow my blog with Bloglovin

IMG_7277

 

Jeg har lenge tenkt på å starte og blogge igjen, og i dag var jeg så inspirert og glad at jeg tenkte: i dag er dagen! Det å blogge er noe som "tvinger" meg til å ta bilder og skrive, og det trenger jeg nesten om jeg skal bli noe annet enn (skole)benkesliter.

 

Her vil jeg skrive om min hverdag, mine tanker og drømmer, ting som inspirerer meg og alt annnet som finnes mellom stjernene. Så forhåpentligvis vil du følge meg her selv når jeg blinker, men mest når jeg skinner.

Follow on Bloglovin
hits