januar 2013

MichicantElsker Bon Iver. Til morgen og til kvelds. Til sommer og til vinter. I det siste har jeg vært besatt av sangen Michicant. Hva synes du om Bon Iver?

Follow on Bloglovin

Music Monday - Falling Like Angels

Du elsker musikk. Jeg elsker musikk. Hva mer er det å si? Jo, at jeg kommer med musikkanbefalinger hver mandag. Sjekk ut tidligere innlegg her.

Så fort jeg setter på Falling Like Angels så får jeg lyst til å danse eller synge. Mennene bak sangen er CLMD, en duo bestående av Carl Louis og Martin Danielle, og akkurat denne remixen er av Coucheron.

Follow on Bloglovin

Sneak peek: Michicant

Sneak peek på noen impulsbilder jeg tok tidligere i dag. Det var så fint med all snøen pluss at jeg endelig har fått fjernutløser til kameraet, så da måtte jeg prøve ut det. Merket med én gang hvor deilig det var i forhold til å bruke selvutløser, som er så vanskelig å gjøre om man vil ha rett fokus. Resten av bildene kommer på tirsdag, så stay tuned.

Follow on Bloglovin

tumblr


Tenkte jeg kunne fortelle dere om min tumblr: Starry Light. Det er så mange inspirerende bilder som sirkulerer inne på tumblr at det er verdt å ta en titt, kanskje til og med lage sin egen tumblr? Det skader ikke! Jeg kjenner at jeg får lyst til å gå ut og ta bilder etter å ha vært der inne.Follow on Bloglovin

Music Monday - Forrest Gump

Du elsker musikk. Jeg elsker musikk. Hva mer er det å si? Jo, at jeg kommer med musikkanbefalinger hver mandag. Sjekk ut tidligere innlegg her.

 Frank Ocean har den typen sanger man kan sitte og høre på, og bare bli helt avslappet og lykkelig av. Forrest Gump er intet unntak.

Follow on Bloglovin

Film Fredag - The Impossible

Noen fredager vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om filmer du synes jeg burde sjekke ut. Sounds good?

The Impossible heter filmen jeg velger å anbefale i dag, og mange har nok hørt om den eller sett den. Den kom ut i årsskiftet 2012-13, og omhandler tsunamien i Thailand i 2004. Basert på en sann historie, der vi følger en britisk familie når de må kjempe seg gjennom det umulige. 

Denne filmen er så fantastisk bra laget, og så brutal og ærlig. Den er både trist og fin på samme tid, og jeg har aldri i mitt liv blitt så emosjonell under en film før. Det var nesten ikke ett øyeblikk hvor øynene mine ikke var tårevåte på grunn av den konstante strømmen av sterke inntrykk. Skal du se en film i helga, så må du se denne!

Follow on Bloglovin

Beneath You're BeautifulHer er to bilder jeg tok på søndag av vakre Henriette. Håper jeg får somla meg til å redigere resten av bildene, føler meg ganske fornøyd med dem.

Follow on Bloglovin

Music Monday - One (cover)

Finnes det egentlig noe bedre enn musikk her i verden? Derfor vil jeg komme med musikkanbefalinger hver mandag som du kan digge til resten av uka. Tidligere innlegg i Music Monday kan du finne her.

Om du har sett traileren til filmen The Impossible, så har du kanskje hørt dette coveret av U2's One av Damien Rice. Det var i hvert fall slik jeg fant den, og nå har jeg hørt på den dag og natt i snart en uke nå. Elsker, elsker den!

Follow on Bloglovin

Serendipity
Her om dagen hadde vi en fotoøvelse på skolen, ble noen kule bilder ut av det. Hva synes du?

Follow on Bloglovin

Film Fredag - Pitch Perfect

Noen fredager vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner en som virker bra her på bloggen. Fortell meg gjerne om filmer du synes jeg burde sjekke ut. Sounds good?

Denne komedien fra i fjor heter Pitch Perfect, og handler om to rivaliserende a cappella-grupper, de populære Trebble Tones og ikke like populære Barden Bellas. 

 Jeg så denne filmen i jula, og elsket den! Filmen er full av sjarm og morsomme øyeblikk, og en som har mye av dette er Rebel Wilson som spiller Fat Amy. Hun er hysterisk, ærlig talt! Sjekk ut filmen, du kommer definitvt til å like den.

Follow on Bloglovin

Music Monday - Post Break-Up Sex

Finnes det egentlig noe bedre enn musikk her i verden? Derfor vil jeg komme med musikkanbefalinger hver mandag som du kan digge til resten av uka. Tidligere innlegg i Music Monday kan du finne her.

 Min nyeste besettelse heter Post Break-Up Sex, og nei, jeg referer ikke til selve handligen, men sangen av The Vaccines.

Follow on Bloglovin

(20)12

Dette er fortsettelsen på min oppsummering av året som har gått, del 1 finner du her.


Juli var jeg for det meste på jobb i Stavern, og ellers bare nøt at det var sommerferie. På slutten av måneden dro jeg på hyttetur ved vannet sammen med bestevennen min og bare slappet av.

August tok jeg mine første portrettbilder av andre, og ble superfornøyd. Jeg begynte også på videregående den måneden, på Medie-linja. I tillegg dro familien min og jeg på en weekend-tur til Venezia.


September var ikke av den begivenhetsfulle sorten. Jeg var på skolen, fikk meg nye venner og gjorde generelt kun Media-ting.


Oktober var da jeg tok mot til meg og klipte håret mitt skulderlangt. Jeg hadde sagt at jeg skulle gjøre det i hvertfall ett år, og jeg angrer ikke at jeg gjorde det!


November gikk for det meste til skole og det som hører til.


Desember ble brukt til julegaveshopping, pepperkakebaking og det som hører til. Fikk fine gaver på julaften, har vært i familieselskaper og kost meg glugg i hjel.

Hvordan har deres 2012 vært?

Follow on Bloglovin

Music Monday - The 2012 Playlist

Siden vi har kommet til et nytt år, tenkte jeg at jeg kunne oppsummere årets Music Monday med en spilleliste av alle sanger fra årets Music Monday. Enjoy!

Follow on Bloglovin
hits