mars 2013

Landfill

Follow on Bloglovin

Film Fredag - The Host

Noen fredager vil jeg legge ut en ny anbefaling på en film som jeg har sett, med trailer, bilder og hele pakka. Tidligere innlegg finner du her. Så om du skal se film i helga, kan det hende du finner noe for deg her på bloggen.

Dagens film er en jeg har venta på i flere måneder. Basert på boka The Host (skrevet av Stephenie Meyer) tar filmen oss inn i en nær fremtid hvor planeten Jorden har blitt tatt over av fredelige romvesener, kalt "Souls", som tar bolig i menneskenes kropp. I hovedrollen er Melanie, som sammen med en liten gruppe gjenværende mennesker kjemper en desperat kamp for å stå imot vesnene, samt redde seg selv og de hun elsker.

Jeg leste boka for to-tre år siden og falt pladask for historien, så da jeg hørte at det skulle bli laget film av boka ble jeg mildt sagt hysterisk. I går fikk jeg endelig sett den på kino, og uheldigvis ble ikke mine skyhøye forventninger møtt, selv om det er noe jeg skulle ha visst på forhånd. Savnet en del øyeblikk fra boka og det var vel det som ødela mest. For dere som ikke har lest boka: hurra! En jeg så filmen med som ikke hadde lest boka likte den kjempegodt, så jeg anbefaler den til dere likevel. Og hey, om jeg ikke klarer å overbevise deg, så tror jeg disse kjøttbitene gjør det.

Follow on Bloglovin

Stars

Follow on Bloglovin

Tightrope

Noen flere bilder av Nina (ballerina) som jeg tok på fredag. Må bare nevne igjen hvor grasiøs og flink hun var, for det var virkelig kaldt og glatt. Jeg er kjempefornøyd med resulatet hvertfall, takk til henne for at hun stilte opp!

Follow on Bloglovin

Music Monday - Anna Sun

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag vil jeg legge ut sanger jeg digger til slik at dere også skal ha noe å digge til. Hvis du vil se tidligere innlegg i Music Monday, så finner du de her.

På denne tida i fjor oppdaget jeg denne sangen av Walk the Moon kalt Anna Sun, som en liten påminnelse om at vi går mot varmere og lysere tider: Sangen handler jo tross alt om ungdommen og det å være ung og fri. Pluss at jeg elsker dansedelen ved 1:50. 


Follow on Bloglovin

Pretty ballerinaTok bilder av fine Nina i dag. Det var iskaldt ute og vinden blåste, men hun holdt ut. 

Follow on Bloglovin

Truth is singularIts "versions" are mistruths.


Quotes tatt fra filmen "Cloud Atlas".

Follow on Bloglovin

Music Monday - Wake Me Up

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til, slik at du også skal ha noe å digge til. Tidligere innlegg i Music Monday finner du her.

Wake Me Up av Ed Sheeran må være en av de finere tingene verden har å by på. Så enkel og nydelig, så ekte og herlig. Akkurat slik det burde være.

Follow on Bloglovin

Some Fine DaysDet er vanlig å tenke at det kun er du som har lidd her i livet, men skal jeg fortelle deg en hemmelighet (som egentlig ikke er så hemmelig)? Jeg har også kjent smerte.

Jeg har smakt på endeløse netter hvor det er umulig å sove. Jeg har ligget i tåredammer store som Dødehavet. Jeg har hatt ensomhet som pålegg på brødskiva og jeg har brent meg på tunga av glohett sinne. Og vet du hva?

Det har gjort meg bedre. Fått meg til å kjenne solas varme. Nyte lukta av liljekonvaller. Danse i vannspredere ved midnatt. Spise markjordbær på strå. Sove under stjernene. Lytte til fantastisk musikk. Virkelig levd livet slik det skal leves. Det har gitt meg troen om at fuglene synger i morgen også. Sola vil skinne, og selv om den ikke gjør det, så er den alltid et sted bak de grå skyene. Et eller annet sted. Du må bare vente litt, holde ut i et par sekunder, minutter, timer, dager til. Så er den der, før du vet ordet av det.

Skrev dette i august i fjor, tenkte jeg kunne legge den ut igjen. 

Follow on Bloglovin

Music Monday - Fame is for Assholes

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Tidligere innlegg finner du her.

Mannen med de fete lyricsa er kjent som Hoodie Allen, og sangen du hører med den fete beaten heter Fame is for Assholes. Tatt fra hans nyeste mixtape, Crew Cuts, som kom ut 20. februar i år. Sjekk ut de andre sangene hans også, it's worth it! 


Follow on Bloglovin

Breezeblocks


//Private bilder

Follow on Bloglovin

10 things I hate about you

Tekst fra verdens beste(ish) film: 10 things I hate about you. //privat bilde                                  

Follow on Bloglovin

Music Monday - Breezeblocks

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Tidligere innlegg finner du her

Nå som sola har begynt å titte fram fra den grå tåka som har omgitt oss siden desember, har jeg funnet fram vårmelodiene. I den forbindelse fant jeg sangen Breezeblocks av indie rockebandet alt-J. Starten med den enslige vokalen og gitaren føles så rett for solrike og sene morgener at jeg herved er hekta. Ukas favorittlåt, folkens!

Follow on Bloglovin

Clarity

Take a look. Hesitate. Take a picture you could never recreate. 

Follow on Bloglovin
hits