juni 2013

Music Monday - Tennis Court

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Om du vil se tidligere innlegg, så kan du klikke her.

Med en sound som minner om, men ikke etterligner, Lana del Rey, har 16-årige Lorde fra New Zealand allerede klart å skape litt blest om seg selv. Artistiske musikkvideoer har blitt hennes forté og sangen Tennis Court er intet unntak. Jeg simpelthen elsker enkelheten i musikkvideoen, og hvor stor effekt det har. 

Follow on Bloglovin

Music Monday - Continuum

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Om du vil se tidligere innlegg, så kan du klikke her.

Blir så glad av sanger som Continuum av det norske indiebandet Lemaitre. Jeg får rett og slett sommerfølelse, dere! Gleder meg spesielt til å se dem på Slottsfjellfestivalen, heldigvis kommer de den dagen jeg er der. Lykke.

Follow on Bloglovin

Albumcovers I love vol. 7

Det er mye jeg elsker ved musikk, men er det noe jeg liker mer enn det mest åpenbare (altså musikken) så er det albumcovere. Noe å sette på netthinna annet enn bare bokstaver, noe å knytte det musikalse til. Det er det jeg synes er så fint med albumcovere, måten de bare gir deg en liten anelse av hva musikken er og likevel klarer å fortelle alt du virkelig trenger å vite. 
Birdy - Birdy. Air Traffic - Fractured Life. M83 - Hurry Up, We're Dreaming. 

Follow on Bloglovin

Recovery


Follow on Bloglovin

Music Monday - Shameless

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å diggge til. Om du vil se tidligere innlegg, så kan du klikke her.

Shameless av Lissie er den typen sang du kan sette på og slippe løs din indre badass. Det funker ihvertfall for meg. Sjekk den ut!

Follow on Bloglovin

Albumcovers I love vol. 6

Det er mye jeg elsker ved musikk, men er det noe jeg liker mer enn det mest åpenbare (altså musikken) så er det albumcovere. Noe å sette på netthinna annet enn bare bokstaver, noe å knytte det musikalse til. Det er det jeg synes er så fint med albumcovere, måten de bare gir deg en liten anelse av hva musikken er og likevel klarer å fortelle alt du virkelig trenger å vite. Foals - Total Life Forever. Foxes - Warrior. alt-J - An Awesome Wave.

Follow on Bloglovin

Music Monday - Father's Eyes (Acoustic)

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Om du vil se tidligere innlegg i Music Monday, så kan du klikke her.

Den norsk-svenske duoen Ask:Embla fremførte en fantastisk, akustisk versjon av sangen deres Father's Eyes på Senkveld for noen uker siden. Forelsket meg helt i stemmen til Ina Wroldsen, vokalisten. For et talent!

Follow on Bloglovin

lightleak

Tok disse bildene natt til i dag. Lyset var så ubeskrivelig vakkert, og skyene... ah. Lykke, ren og skjær (foto)lykke. Har store planer om å skaffe meg et analogt kamera i fremtiden, men for nå så klarer jeg meg med Photoshop sin hjelp. For noen så er light leaks uønsket, men for meg er det nesten noe romantisk ved det. Skavanker i kameraet som fører til litt ekstra lys og litt ekstra magi, kall det happy accidents eller serendipity om du vil. 

Follow on Bloglovin
hits