juli 2012

Hyttetur


I morgen tar jeg endelig (mini)ferie fra jobben! Skal på "hytta" til venninna mi i Saltnes og være der helt til torsdag. Det skal bli deilig! Uansett, dere får ikke høre noe fra meg til jeg kommer hjem igjen. Så goood... uke!

Follow on Bloglovin

Good TimeFollow on Bloglovin

Reflections

7. juli 2012:

Det var akkurat 105 år siden farfaren min ble født. 07/07-07. Jeg sendte ham en liten tanke mens jeg var på jobb, han faren til faren min som jeg aldri virkelig ble kjent med. Satt han der oppe, bak de regntunge skyene, og så på meg, med sola i ryggen? På småstore meg, full av drømmer og null mot? 

Follow on Bloglovin

Creature Fear

 
I spent my days longing. Longing for the winds of my past, the dried out tears on my pillow, the loud laughter clinging to my silent mouth, all consumed by an unforgiving present. Those hazy moments filled with clarity.

Follow on Bloglovin

Angels

Jeg måtte bare dele denne sangen her med dere. Så reklamen på Spotify og tenkte spent: "Har The XX kommet med et nytt album?!?!" Alt på det forrige albumet deres er jo grenseløst perfekt, så kan si jeg hadde store forventninger. Og The XX innfridde (selv om dette kun er en singel fra albumet)! Gleder meg masse til albumet Coexist kommer ut i september!!

Den sangen her er som den første dagen av en forelskelse. Full av sommerfugler, stjerneskudd og solskinn. Morgendagen får bittelitt mer mening bare fordi du vet at den sangen her får være med deg hele dagen. Ahh, morgendagen dere ♥♥

Follow on Bloglovin

Music Monday - Primadonna

Finnes det egentlig noe bedre enn musikk her i verden? Én sang kan få deg til å le, gråte, danse eller flytte deg tilbake til en tid da livet var HERLIG. Så hver mandag vil jeg komme med musikkanbefalinger, slik at dere kanskje kan digge til sangen resten av uka. Her finner dere tidligere innlegg i Music Monday.

I'm back! (Neida, joda). Uansett,  med denne fantastisk rå sangen kalt Primadonna av Marina and The Diamonds. Jeg elsker stemmen til Marina, og spesielt i denne sangen, som har sittet fast i hodet mitt noen dager nå. Ingenting slår sene sommermorgener med denne på øret. Enjoy!

[Glemte å poste denne i går.. Husker aldri hvilken dag det er i sommerferiene.]

Follow on Bloglovin
hits