juli 2013

Music Monday - Harper Lee

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag vil jeg legge ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Hvis du vil se tidligere innlegg kan du klikke her.

Enda et band jeg oppdaget da jeg var på Slottsfjell: Little Green Cars. Fantastisk harmoni, selv live. Det var vel det som fascinerte meg ved dem. Og sangen Harper Lee er så nydelig, så nydelig. 

Follow on Bloglovin

Music Monday - Hold Me

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag legger jeg ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Hvis du vil se tidligere innlegg, så kan du klikke her.

Dette fyrverkeriet av følelser og talent, bedre kjent som Tom Odell, fikk jeg oppleve med mine egne øyne (og ører) under Slottsfjellsfestivalen. Mens vi er inne på Slottsfjellsfestivalen så kan jeg jo bare nevne at det var fantastisk. Rett og slett fantastisk. Men tilbake til fyrverkeriet. For en stemme, spesielt under sangen Hold Me. Stemning inn til ryggmargen min, sier jeg bare. 

Follow on Bloglovin

Reborn in the USA

De siste to ukene har tida omtrent stått stille for meg, siden jeg har vært rundt om i Florida med familien på ferie. 5 dager i Orlando, 3 dager på cruise i Bahamas og 3 dager i Miami. Har sett og opplevd masse, masse, og føler meg så heldig som får dratt til så mange steder i verden. Jeg legger ut flere bilder senere. See you when I see you. Follow on Bloglovin

Music Monday - Miracle Mile

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag vil jeg legge ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Hvis du vil se tidligere innlegg så kan du klikke her.

Fra Cold War Kids kommer den nye singelen Miracle Mile, som jeg legger i kategorien "go get it-sanger". Den fantastiske, raske beaten får hva enn du gjør til å virke ti ganger morsommere (som jobb, lekser og husarbeid). Enjoy!

Follow on Bloglovin

Music Monday - Breathe (cover)

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag vil jeg legge ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe å digge til. Hvis du vil se tidligere innlegg så kan du klikke her.

Jeg seiler videre på min indiebølge med det australske bandet New Navys cover av sangen Breathe. Blir så avslappet og lykkelig av å høre på denne. 

Follow on Bloglovin

Music Monday - Needle

Dags for Music Monday, som vanlig. Hver mandag vil jeg legge ut sanger jeg digger til slik at du også skal ha noe nytt å digge til. Om du vil se tidligere innlegg, så kan kan du klikke her.

Jeg driver og stikker føttene mine i havet av indieband for tida, og kom borti det kanadiske bandet Born Ruffians her om dagen. Sangen Needle stakk seg ut i mengden, med sin stakkato rytme og festival-lignende sound. I love it!

Follow on Bloglovin
hits