Musikk

Angels

Jeg måtte bare dele denne sangen her med dere. Så reklamen på Spotify og tenkte spent: "Har The XX kommet med et nytt album?!?!" Alt på det forrige albumet deres er jo grenseløst perfekt, så kan si jeg hadde store forventninger. Og The XX innfridde (selv om dette kun er en singel fra albumet)! Gleder meg masse til albumet Coexist kommer ut i september!!

Den sangen her er som den første dagen av en forelskelse. Full av sommerfugler, stjerneskudd og solskinn. Morgendagen får bittelitt mer mening bare fordi du vet at den sangen her får være med deg hele dagen. Ahh, morgendagen dere ♥♥

Under Pressure

Under Pressure - Queen 

Hørte denne da jeg var på en restaurant i Barcelona, og tenkte umiddelbart "Hvorfor har ikke jeg hørt noe særlig på denne her før?!". Så med en gang jeg kom hjem søkte jeg på denne sangen og ble veldig glad for å se at den er av Queen og David Bowie. Queen er så utrolig flinke! Elsker at musikken dems er så tidløs, de spilte den jo inn for over 30 år siden. Pluss at jeg kommer i så godt humør av å høre på den. Hva synes du om den?

Atlas Hands

IMG_5835 Atlas Hands - Benjamin Francis Leftwich

Denne sangen er som solskinnet på en utrolig bra sommerdag. Jeg får lyst til å smile, danse, le(ve). Akkurat nå fungerer den som en pustepause i en til dels småstressende hverdag. Ah, som jeg savner sommeren!

 

Love is blindness

...fordi ord alene ikke kan beskrive hva jeg føler akkurat nå.

Letar efter nått at säga som kan ändra allt

Noe til å døyve onsdagssorgen min med..

hits